Veilig en snel slopen met slooprobot

Slopen is specialistenwerk

Slopen is specialistenwerk.

We zeggen het vaak maar slopen is echt zoveel meer dan met grof geweld iets doen verdwijnen. Slopen is specialistenwerk en vraagt om veel vakmanschap en inzicht. Het is dan ook van groot belang te kunnen beschikken over de modernste middelen om zorgvuldig en veilig te kunnen slopen. Een van die moderne technieken is het werken met slooprobots. Dit zijn machines welke, anders dan conventionele minigravers, zijn ontwikkeld om te slopen. Denk daarbij aan extra stabiliteitsvoorzieningen en voldoende olieopbrengst om productief te kunnen zijn met sloophamer of crusher. Slooprobots zijn ontzettend sterk; zo sterk zelfs dat zij zich kunnen meten met sloopkranen die tot ruim 3 keer zwaarder zijn. De compacte afmeting en het geringe gewicht zijn een groot voordeel. Daardoor is de machine perfect inzetbaar ook in krappe en/of beperkt toegankelijke ruimtes en op ondergronden waar slechts een lage vloer/puntbelasting mogelijk is. De machine is zeer wendbaar, makkelijk verplaatsbaar (ook over trappen) en de driedelige arm zorgt voor een enorme flexibiliteit

Milieuvriendelijk

De elektrische aandrijving is een groot pluspunt zowel voor de operator als de (leef)omgeving. Het zorgt voor een machine emissievrij is zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen, geluid- en trillingsarm en onvermoeibaar.

Op afstand bediend.
Een groot verschil met een normale sloopkraan is dat de slooprobot op afstand bediend wordt. Deze afstandsbediening met een bereik tot 100 meter zorgt ervoor dat de operator overal kan gaan staan en altijd met optimaal zicht de sloopwerkzaamheden kan uitvoeren.  Dat verhoogt de productiviteit en de veiligheid enorm.

Interesse in onze diensten?

De Groenen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. Wilt u een project met ons starten? Neem dan contact met ons op.

Hein programma

Groenen Groep zet met ‘Hein’ nieuwe stap in veiligheidsbeleid Aandacht voor kwaliteit betekent ook aandacht voor veiligheid. Maar waar begint veiligheid nu eigenlijk? Wij…
Nieuws
Grondwerk
/
de basis van ieder bouwwerk

Onze / opdrachtgevers

Groenen groep werkt voor o.a. voor