Grondwerken

Grondwerk

Eén van onze specialiteiten is grondwerk. Zowel voor grond-, weg- als waterbouw. De basis van ieder bouwwerk is zoveel meer dan ‘even een gat graven’: gedegen uitgevoerd grondwerk vormt de fundering voor talrijke projecten. Het is het eerste stadium van ieder bouwproject.

Grondwerk als fundering voor talrijke projecten

De kwaliteit van een bouwwerk begint bij de kwaliteit van het grondwerk en de fundamenten. Vaak is grondwerk nodig ter voorbereiding van de aanleg van een weg of ter voorbereiding op het realiseren van woning- of utiliteitsbouw. Ook verrichten we grondwerk bij de aanleg van wegen, parken, (bedrijfs)tuinen etc.

Grondwerk omvat het ontgraven en verzetten van grond. Eigenlijk valt alles wat nodig is om een goede, solide ondergrond te verkrijgen onder grondwerk. Denk daarvoor ook aan het leveren en aanbrengen van grond, zand en grind. En het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen.

Met een breed arsenaal aan machines en vrachtwagens kan Groenen Groep iedere opdracht perfect uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Maatwerk staat altijd voorop, bij ieder project. Uiteraard beschikken we over gespecialiseerde machinisten en grondwerkers die samen garant staan voor de kwaliteit van onze grondwerken.

Interesse in onze diensten?

De Groenen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. Wilt u een project met ons starten? Neem dan contact met ons op.

Hein programma

Groenen Groep zet met ‘Hein’ nieuwe stap in veiligheidsbeleid Aandacht voor kwaliteit betekent ook aandacht voor veiligheid. Maar waar begint veiligheid nu eigenlijk? Wij…
Nieuws
Grondwerk
/
de basis van ieder bouwwerk

Onze / opdrachtgevers

Groenen groep werkt voor o.a. voor