Renovatiesloop

Complexe renovatie sloopwerken

Renovatiesloopwerken vragen om een speciale aanpak. Renovatiesloopwerken kunnen interne sloopwerken in bedrijfspanden of industriële objecten zijn. Bij renovatie sloopwerken van utiliteitsbouw gaat het vaak om ziekenhuizen, verzorgingshuizen, kantoren, winkelcentra, scholen en andere openbare gebouwen.

In veel gevallen gaat het bij renovatie sloopwerken om woningen.

Deze woningen zijn vaak gewoon bewoond: woningen, appartementen en aanleunwoningen. Dit maakt renovatiesloopwerken vaak erg complex. Het zorgen voor zo min mogelijk overlast voor de bewoner is hierbij een extra uitdaging. De veiligheid van de bewoner dient hierbij uiteraard altijd gewaarborgd te worden.

Zaken als stofvrij en geluidsarm werken zijn een vast gegeven binnen deze tak van slopen. In veel gevallen wordt er gewerkt binnen een keten van meerdere betrokkenen en is de planning strak. Binnen Groenen Groep is een groot deel van de medewerkers in de sloopsector gespecialiseerd in het uitvoeren van renovatiesloopwerken. Een groot deel van onze medewerkers is MBO-geschoold als sloper en daarmee uitermate vakbekwaam. Uiteraard geldt ook binnen de renovatietak dat wij werken met de modernste machines. Alle bouwmaterialen die vrijkomen bij de renovatie sloopwerken worden bovendien zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd.

Interesse in onze diensten?

De Groenen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. Wilt u een project met ons starten? Neem dan contact met ons op.

Hein programma

Groenen Groep zet met ‘Hein’ nieuwe stap in veiligheidsbeleid Aandacht voor kwaliteit betekent ook aandacht voor veiligheid. Maar waar begint veiligheid nu eigenlijk? Wij…
Nieuws
Grondwerk
/
de basis van ieder bouwwerk

Onze / opdrachtgevers

Groenen groep werkt voor o.a. voor