Totaalsloop

Totaalsloop

Slopen komt uiterst nauwkeurig. Het is zoveel meer dan even ‘een gebouw platgooien’. Integendeel; gebouwen worden vakkundig en stap voor stap afgepeld waarbij de veiligheid continu in beeld wordt gehouden en afvalstromen nauwkeurig gescheiden worden afgevoerd.

Slopen is specialistenwerk

Het uitvoeren van sloopwerkzaamheden is specialistisch werk. Slopen is niet zomaar een gebouw ‘platgooien’. Uiterst precies en op zeer vakbekwame wijze wordt door de vakmensen van Groenen Groep een gebouw stap voor stap ontmanteld. Daarbij is nauwkeurigheid, veiligheid en het direct ter plaatse scheiden van afval ontzettend belangrijk. Ons machinepark is zeer omvangrijk. Wij werken met de modernste machines,  hamers, sorteergrijpers, scharen, crushers, vernevelaars etc. en hebben continu aandacht voor het zoveel als mogelijk beperken van overlast voor de omgeving. Tevens beschikken wij over moderne robottechnieken welke in bijzondere situaties kan zorgen voor optimale veiligheid. Asbestverwijdering en bodemsanering zijn binnen de tak totaalsloop 2 aanvullende diensten die wij voor onze klant kunnen verzorgen.

Interesse in onze diensten?

De Groenen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. Wilt u een project met ons starten? Neem dan contact met ons op.

Hein programma

Groenen Groep zet met ‘Hein’ nieuwe stap in veiligheidsbeleid Aandacht voor kwaliteit betekent ook aandacht voor veiligheid. Maar waar begint veiligheid nu eigenlijk? Wij…
Nieuws
Grondwerk
/
de basis van ieder bouwwerk

Onze / opdrachtgevers

Groenen groep werkt voor o.a. voor