Wegenbouw

Jarenlange ervaring in wegenbouw

Wegenbouw is een specialistisch vakgebied. Van het repareren van voetpaden tot het aanleggen van een complete infrastructuur: Groenen Groep is de vakspecialist bij uitstek.

Jarenlange ervaring in wegenbouw als basis voor optimale kwaliteit

Wegenbouw is een zeer veelomvattend onderdeel van onze diensten. Niet alleen het aanleggen van verhardingen en bestratingen, maar ook het aanbrengen van de nodige voorzieningen zoals bijvoorbeeld rioleringen, putten en vetafscheiders maken onderdeel uit van onze werkzaamheden.

Wij beschikken over zeer deskundige en gemotiveerde medewerkers met elk hun eigen specialisme: van uitvoerders en machinisten tot grondwerkers en van slopers en stratenmakers tot chauffeurs. Onze medewerkers kunnen dagelijks beschikken over een zeer modern en omvangrijk machine- en wagenpark. Samen vormen zij de succesfactoren voor een gegarandeerde kwaliteit en een snelle uitvoering. Het beperken van overlast voor omwonenden of gebruikers van het gebied en het duidelijk faseren van het project zijn hierbij vanzelfsprekend.

Interesse in onze diensten?

De Groenen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. Wilt u een project met ons starten? Neem dan contact met ons op.

Hein programma

Groenen Groep zet met ‘Hein’ nieuwe stap in veiligheidsbeleid Aandacht voor kwaliteit betekent ook aandacht voor veiligheid. Maar waar begint veiligheid nu eigenlijk? Wij…
Nieuws
Grondwerk
/
de basis van ieder bouwwerk

Onze / opdrachtgevers

Groenen groep werkt voor o.a. voor