Groenen lanceert nieuwe App voor medewerkers

Groenen Groep lanceert nieuwe app voor medewerkers

Snel en effectief kunnen communiceren met medewerkers is belangrijk. Met de nieuwe Groenen App is een alles-in-één oplossing gevonden voor communicatie, HR & safety. Gebruikers kunnen waar en wanneer dan ook worden geïnformeerd en medewerkers kunnen belangrijke informatie terugvinden en teruglezen in de app. Daarnaast is de app een mooi middel om alle zaken van onboarding tot aan het aanvragen van verlof centraal te regelen en kan aan de veiligheid van medewerkers extra aandacht worden gegeven op het veiligheidsplatform binnen de app.


Ga je als nieuwe medewerker aan de slag? Dan komt er van alles op je af: je moet het bedrijf nog leren kennen en bent nog niet helemaal bekend met het reilen en zeilen binnen de organisatie. In de app kan alle informatie worden gevonden die je als nieuwe medewerker nodig hebt ter voorbereiding op je eerste werkdag. Uiteraard wordt alles ook één op één doorgenomen maar het is altijd fijn om goed voorbereid te zijn informatie ook nog eens terug te kunt lezen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Werk je al voor de Groenen Groep? Ook dan is de app een hele fijne aanvulling. Van werkopdracht tot instructie en van ziekmelden tot het melden van een reparatie: alles is opgenomen in de app. Zo kan men heel snel zaken melden en is informatie altijd en overal beschikbaar. Veel aandacht is er in de app voor veiligheid, de werkplaats en personeelszaken.

Interesse in onze diensten?

De Groenen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. Wilt u een project met ons starten? Neem dan contact met ons op.

Hein programma

Groenen Groep zet met ‘Hein’ nieuwe stap in veiligheidsbeleid Aandacht voor kwaliteit betekent ook aandacht voor veiligheid. Maar waar begint veiligheid nu eigenlijk? Wij…
Nieuws
Grondwerk
/
de basis van ieder bouwwerk

Onze / opdrachtgevers

Groenen groep werkt voor o.a. voor