Over Groenen Groep

Groenen Groep uit Veldhoven is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. De groep bestaat uit verschillende bedrijven die allemaal samenwerken vanuit het motto ‘Sterk door samenwerking’.
Samenwerken met onze opdrachtgevers, samenwerken met de verschillende bedrijven uit de groep en samenwerken met alle vakmensen die dagelijks al hun expertise inzetten voor het bedrijf.

Door ons lange bestaan hebben we jarenlange ervaring én kennis kunnen opgedaan in ons specifieke vakgebied. Dit heeft geleid tot verschillende diensten en divisies. Deze vullen elkaar naadloos aan op het gebied van grondwerken, sloopwerken en wegenbouw. Hierdoor zijn we een totaalaanbieder geworden, die het complete plaatje kan verzorgen. Dat scheelt onze opdrachtgevers, zowel in de profit als in de non-profitsector, veel tijd en organisatie.

Waar wij voor staan
Alles in één keer goed doen, flexibiliteit, optimaal bereikbaar zijn, betrokkenheid, betrouwbaarheid en met plezier het vak uitoefenen zijn enkele kernpunten waar we bij Groenen Groep voor staan. Om in het hoogste segment van de markt te kunnen blijven opereren, is onze interne organisatie optimaal geprofessionaliseerd. Zo kunnen we de uitstekende efficiency en effectiviteit van processen waarborgen, die men van ons verwacht. Denk bijvoorbeeld aan automatisering, managementinformatiesystemen en verslaglegging. Bij Groenen Groep zijn deze zaken tot in de puntjes geregeld.

Met veel plezier ons vak uitoefenen samen met onze gemotiveerde vakmensen én het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening: dat is waar wij ons iedere dag 100% voor inzetten!

Groenen Groep werkt o.a. voor: