Groenen Groep realiseert Pannaveld Rood-Wit Veldhoven

Groenen Groep realiseert Pannaveld Rood-Wit Veldhoven

Groenen Groep heeft een pannaveldje gerealiseerd bij voetbalvereniging Rood-Wit te Veldhoven. Eind juni is dit veldje feestelijk onthuld door de jeugdleden en de voorzitter. De jeugdleden lieten ballonnen op voor een ballonnenwedstrijd. Daarna heeft voorzitter René van de Ven de naam onthuld en het veldje is naar hem vernoemd: het René van de Ven Pannaveld.

Wat is panna?
Panna (Surinaams voor poortje) is een populaire vorm van straatvoetbal op een klein veldje van 10×20 meter. Met een hekwerk er omheen zodat de bal niet van het veld af kan. Je mag tijden het spelen op dit veld ook gebruik maken van het hekwerk om de bal te spelen. Zomaar een balletje trappen op straat kan immers bijna niet meer. Het verkeer is druk, overal staan auto’s en wijken worden steeds voller gebouwd. Een pannaveldje is dan de oplossing. De laatste jaren duiken ze steeds vaker op in het straatbeeld. Het brengt jeugd letterlijk in beweging en is een veilige ontmoetingsplek. Het wordt gebruikt tijdens de wedstrijden en trainingen. Ouderen maken voor het spelen van Walking Football geen gebruik van dit veld maar van het grote kunstgrasveld.

Werkzaamheden Groenen Groep
Groenen Groep wilde graag meewerken aan de realisatie van dit pannaveldje, wat een grote wens was van de jeugdleden van Rood-Wit. Wij hebben als Groenen Groep het veld ontgraven, daarna M3C zand als onderlaag aangebracht en geëgaliseerd. Rondom het veld hebben we opsluitbanden aangebracht ter afscheiding van het veld. Daarna zijn het kunstgras en hekwerk aangebracht door CSC. Rondom het veld hebben we bestrating aangebracht. Het grondwerk (voor het veld en de bestrating) is gesponsord door Groenen Groep. De sponsoren worden bedankt via een reclamebord op de kop van het pannaveldje.

Teamwork
Er waren tijdens het aanleggen veel enthousiaste vrijwilligers van Rood-Wit aanwezig. Zij hielpen als dat nodig was en zorgden voor koffie tijdens de werkzaamheden. We zijn samen trots op het eindresultaat en hopen dat hier met veel plezier gebruik van gemaakt zal worden.

 

Pannaveldje Rood Wit Veldhoven DSC07203_DEF

Interesse in onze diensten?

De Groenen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. Wilt u een project met ons starten? Neem dan contact met ons op.

  040 - 253 35 55

  contactformulier

Groenen Groep werkt o.a. voor: