Sloopwerken

Sloopwerken

Gebundelde kracht van mensen en materieel
Het uitvoeren van sloopwerkzaamheden is specialistisch werk. Slopen is niet zomaar een gebouw ‘plat gooien’. Uiterst precies en op zeer vakbekwame wijze wordt door de vakmensen van Groenen Groep een gebouw gesloopt. Ons machinepark is zeer omvangrijk. Wij werken met de modernste machines, hamers, sorteergrijpers en crushers.

Wij bundelen de krachten van mensen en materieel en zetten deze samen op gedegen wijze in. Bouwmaterialen worden zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd en er wordt gezorgd voor zo min mogelijk overlast voor de opdrachtgever en omwonenden. Bij het slopen van gebouwen staat veiligheid voorop: het is een zeer belangrijk punt waar wij samen met onze mensen erg veel aandacht aan besteden.

Sloopwerkzaamheden omvatten bijvoorbeeld totaalsloopwerk, waarbij complete gebouwen en installaties worden gesloopt. Maar ook voor asbestsanering, renovatiesloopwerken, (puin)recycling en bouw- en woonrijp maken bent u bij Groenen Groep aan het juiste adres.

Interesse in onze diensten?

De Groenen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. Wilt u een project met ons starten? Neem dan contact met ons op.

  040 - 253 35 55

  contactformulier

Groenen Groep werkt o.a. voor: